De Boerderijwinkel

De Boerderijwinkel

Gun jezelf het beste uit onze boerderijwinkel!

Vier je binnenkort een verjaardag? Organiseer je een borrel? Kom dan eens langs in de winkel van onze kaasboerderij. Je vindt daar alles voor een geslaagd feest of gezellig etentje.
Natuurlijk kun je ook gewoon voor jouw dagelijkse boodschappen bij ons terecht. Welkom!

Onze winkel is gewoon geopend.

Op persoonlijke hygiëne zijn wij momenteel nog alerter als dat we anders al zijn. Meerdere keren per dag zullen wij de toonbank en kassa/pin ontsmetten. Ook vragen wij je jouw handen te ontsmetten.

Wij willen je het volgende vragen;

  • Betalen met pin;
  • Niet te komen wanneer je klachten hebt als hoesten/keelpijn en koorts;
  • Wanneer het drukker is in de winkel, wil je dan buiten wachten?;
  • Niet te komen wanneer je in een risicogebied bent geweest;
  • Wij hopen dat ook jij meewerkt aan onze maatregelen om het bezoek aan onze winkel mogelijk te houden.

Ben je liever niet te lang in de winkel, dan kun je bij ons telefonisch bestellen.
Ook zijn we op dit nummer via WhatsApp bereikbaar  tel.nr.: 0513 571 236.
Wij zetten het voor je klaar, op afspraak kun je het ophalen en betalen met pin.

Ambachtelijk, authentiek en bovenal: buitengewoon

Dat zijn alle streekproducten die wij verkopen in de boerderijwinkel. Van onze eigen zuivelspecialiteiten tot Kromhoekster kip. Van de Keurslagers droge worst tot geitenkaas van de Molkerei. Verwen jezelf met ons uitgebreide assortiment.

Eigen kaas & zuivel

Van de melk van onze eigen koeien maken we diverse zuivelproducten. Zo is er bijvoorbeeld heerlijke vla, karnemelk, diverse soorten (vruchten)yoghurt en kruidenboter. En natuurlijk uiteenlopende kaassoorten, van jong tot oud en van ‘gewoon’ tot pittig. Met, of zonder kruiden. Bekijk ons kaasassortiment.

Kazen van collega kaasmakers

Naast onze eigen kaas, verkopen we ook kaas van collega’s. Alle bedrijven waar we mee samenwerken, maken unieke kazen. Zo kun je van een mooi pallet aan smaken genieten:

Bekijk in de winkel ook eens de kazen met een bijzondere korst, stuk voor stuk delicatessen die uitnodigen tot een kleine proeverij.

Vlees: rund, kip en varken

Voor eerlijk vlees kun je eveneens bij ons terecht. Het rundvlees komt van onze eigen koeien, die een fijn en lang leven hebben gehad. De worsten en het varkensvlees zijn afkomstig van de Keurslager uit de buurt, en het lamsvlees van schapenhouder Mienskiep uit Leeuwarden. Hier worden vooral Zweedse Gotland Pelsschapen gehouden. Dit vlees is vetarm en neigt qua smaak een beetje naar wild.

En dan is er nog de smaakvolle en malse Kromhoeksterkip. Deze, langzaam groeiende kip, staat op de menukaart bij diverse vermaarde restaurants. Probeer hem zelf, dan weet je waarom.

Begeleidende wijnen & bier

Bij een hapje hoort uiteraard een lekker drankje. Wij verkopen wijnen van:

Onze bieren zijn afkomstig van de Grutte Pier Brouwerij uit Leeuwarden.

Overige streekproducten

Eigenlijk is er teveel om op te noemen…
Zo hebben we nog de eieren van Maatman Pluimvee uit Oldeholtpade en levert
Bakker Boonstra uit de Knipe verse bakkersproducten. Daarnaast hebben wij het beroemde roggebrood met noten en vruchten van De Breabakker uit Joure. Ook de jammen en fruitsappen van `sLandsBeste zijn zeker het proberen waard.
Dan hebben we nog diverse cake en broodmixen, allen afkomstig van molenbedrijf Mulder Pot uit Kropswolde. En zo nu en dan seizoensproducten van Wijnstra’s aardappel, groente en fruithandel. En tot slot de ambachtelijke honing van Imkerij Kuipers, heerlijk bij een kaasplankje.

Feestelijke pakketten

Ga je binnenkort naar een verjaardag of jubileum toe? Kijk dan eens bij de pakketten die wij voor je kunnen samenstellen. Kleurige kazen, smakelijke zoutjes, dipjes en veel meer. Er liggen altijd een paar mooie pakketten voor je klaar.
Liever zelf je keuze maken? Vanzelfsprekend! Wij pakken het graag feestelijk voor je in.

Neem alvast een digitaal kijkje in onze winkel