De Boerderijwinkel

De Boerderijwinkel

Gun u zelf het beste uit onze boerderijwinkel!

Viert u binnenkort een verjaardag? Organiseert u een borrel? Kom dan eens langs in de winkel van onze kaasboerderij. U vindt daar alles voor een geslaagd feest of gezellig etentje.
Natuurlijk kunt u ook gewoon voor uw dagelijkse boodschappen bij ons terecht. Welkom!

Onze winkel is gewoon geopend.

Op persoonlijke hygiëne zijn wij momenteel nog alerter als dat we anders al zijn. Meerdere keren per dag zullen wij de toonbank en kassa/pin ontsmetten. Ook vragen wij u uw handen te ontsmetten.

Wij willen u het volgend vragen;

* Betalen met pin
* Niet te komen wanneer u klachten heeft als hoesten/keelpijn en koorts
* Wanneer het drukker is in de winkel, wilt u dan buiten wachten?
* Niet te komen wanneer u in een risico gebied bent geweest
* Wij hopen dat ook u meewerkt aan onze maatregelen om het bezoek aan onze winkel mogelijk te houden.

Bent u liever niet te lang in de winkel, dan kunt u bij ons tel. bestellen.
Ook zijn we op dit nr via watsapp bereikbaar  tel.nr.: 05 13 57 12 36.
Wij zetten het voor u klaar, op afspraak kunt u het ophalen en betalen met pin.

Ambachtelijk, authentiek en bovenal: buitengewoon

Dat zijn alle streekproducten die wij verkopen in de boerderijwinkel. Van onze eigen zuivelspecialiteiten tot Kromhoekster kip. Van de Keurslagers droge worst tot geitenkaas van de Molkerei. Verwen u zelf met ons uitgebreide assortiment.

Eigen kaas & zuivel

Van de melk van onze eigen koeien maken we diverse zuivelproducten. Zo is er bijvoorbeeld heerlijke vla, karnemelk, diverse soorten (vruchten)yoghurt en kruidenboter. En natuurlijk uiteenlopende kaassoorten, van jong tot oud en van ‘gewoon’ tot pittig. Met, of zonder kruiden. Bekijk hier ons kaasassortiment.

Kazen van collega kaasmakers

Naast onze eigen kaas, verkopen we ook kaas van collega’s. Alle bedrijven waar we mee samenwerken, maken unieke kazen. Zo kunt u van een mooi pallet aan smaken genieten:

Bekijk in de winkel ook eens de kazen met een bijzondere korst, stuk voor stuk delicatessen die uitnodigen tot een kleine proeverij.

Vlees: rund, kip en varken

Voor eerlijk vlees kunt u eveneens bij ons terecht. Het rundvlees komt van onze eigen koeien, die een fijn en lang leven hebben gehad. De worsten en het varkensvlees is afkomstig van de Keurslager uit de buurt, en het lamsvlees van schapenhouder Mienskiep uit Leeuwarden. Hier worden vooral Zweedse Gotland Pelsschapen gehouden. Dit vlees is vetarm en neigt qua smaak een beetje naar wild.

En dan is er nog de smaakvolle en malse Kromhoeksterkip. Deze, langzaam groeiende kip, staat op de menukaart bij diverse vermaarde restaurants. Probeer hem zelf, dan weet u waarom.

Begeleidende wijnen & bier

Bij een hapje hoort uiteraard een lekker drankje. Wij verkopen wijnen van:

Onze bieren zijn afkomstig van de Grutte Pier Brouwerij uit Leeuwarden.

Overige streekproducten

Eigenlijk is er teveel om op te noemen…
Zo hebben we nog de eieren van Maatman Pluimvee uit Oldeholtpade en levert
Bakker Boonstra uit de Knipe verse bakkersproducten. Daarnaast hebben wij het beroemde roggebrood met noten en vruchten van De Breabakker uit Joure. Ook de jammen en fruitsappen van`sLandsBeste zijn zeker het proberen waard.
Dan hebben we nog diverse cake en broodmixen, allen afkomstig van molenbedrijf Mulder Pot uit Kropswolde. En zo nu en dan seizoensproducten van Wijnstra’s aardappel, groente en fruithandel. En tot slot de ambachtelijke honing van Imkerij Kuipers, heerlijk bij een kaasplankje.

Feestelijke pakketten

Gaat u binnenkort naar een verjaardag of jubileum toe? Kijk dan eens bij de pakketten die wij voor u kunnen samenstellen. Kleurige kazen, smakelijke zoutjes, dipjes en veel meer. Er liggen altijd een paar mooie pakketten voor u klaar.
Liever zelf uw keuze maken? Vanzelfsprekend! Wij pakken het graag feestelijk voor u in.