Rondleidingen

Rondleidingen

Onze rondleidingen zijn informatief, smakelijk en ook geschikt voor mindervaliden. Bedrijven, families, scholen en verenigingen, kortom iedereen is van harte welkom.

Ga op voedselverkenning!

Eten koeien alleen gras? En hoeveel liter melk geven ze? Wat weegt een kalf bij de geboorte? En hoe wordt kaas eigenlijk gemaakt? Bent u benieuwd naar het antwoord op al deze vragen en meer? Boek dan een rondleiding. Dit is al mogelijk vanaf 10 personen. Een leuke, speelse manier om op ‘voedselverkenning’ te gaan!

Wat kunt u verwachten?

Kijkje bij de koeien

De bezichtiging start met een kijkje bij de veehouderij. Daar vertelt Jenny of …  over het wel en wee van onze ‘ladies’ en hun kroost. Daarna bezoekt u de kaasmakerij waar u alles leert over het maken van kaas en andere zuivelproducten. Wat is bijvoorbeeld het restproduct van boter? Uiteraard proeft u van de kaas en mag u de zuivel ‘keuren’. De rondgang eindigt in onze boerderijwinkel waar u de heerlijkste streekproducten uit de regio kunt vinden.

Bezoekje plannen? Handig om te weten!

We vinden het altijd hartstikke leuk als we bezoek krijgen. Met veel plezier staan we voor jullie klaar.  Een paar praktische tips voor een succesvol bezoek;

De rondleidingen:

  • zijn op afspraak
  • kosten 12,50,- per persoon (vanaf 10 personen)
  • zijn volledig rolstoelvriendelijk (invalidentoilet aanwezig)
  • zijn leuk voor iedereen: van kleuter tot Pake en Beppe
  • zijn uit te breiden met koffie/thee én lekkers

O ja, we hebben ruime parkeermogelijkheden (ook voor bussen en touringcars).

Komt u met kinderen? Goed idee! Bij het beestenkamp kunnen de kinderen naderhand nog even lekker ravotten en spelen. En daarna?
Duiken ze met een frisse neus en rooie wangen lekker de auto in! Heerlijk toch?

Wilt u meer informatie? Of een boeking doen?
Bel of mail ons.