Keiwei

Keiwei

Keiwei

Keiwei is een heerlijke dorstlesser. Het drankje is gemaakt van verse kaaswei gecombineerd met fruit. Zoet en fris van smaak!

Wei is een reststroom van de kaasproductie. Deze wei bevat nog veel voedingsstoffen, zoals veel essentiële aminozuren en veel verschillende vitaminen en mineralen. De hoogwaardige wei-eiwitten helpen bij de bestrijding van ontstekingen,  hebben een stimulerend effect op het immuunsysteem, hebben gunstige effecten op de bloedvetten en dragen bij aan het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam. Daarnaast heeft wei-eiwit een stimulerend effect op de spijsvertering.

Keiwei Aardbei

Keiwei is een drankje dat gemaakt is van de kaaswei die overblijft na het kaasmaken. Aan deze wei wordt onder andere fruit toegevoegd. Deze weidrank met aardbei is lekker fris, zoet en lichtzurig van smaak. Een echte dorstlesser tijdens de warme zomerdagen. Heeft u hem al geprobeerd?

Ingrediënten

Gepasteuriseerde kaaswei (LACTOSE, MELKEIWIT), aardbei, suiker, zuurteregelaar (citroenzuur) en vitamine C.

Keiwei Bosvruchten

Keiwei is een drankje dat gemaakt is van de kaaswei die overblijft na het kaasmaken. Aan deze wei wordt onder andere fruit toegevoegd. Deze weidrank met bosvruchten is lekker fris en lichtzurig van smaak. Een echte dorstlesser tijdens de warme zomerdagen. Heeft u hem al geprobeerd?

Ingrediënten

Gepasteuriseerde kaaswei (LACTOSE, MELKEIWIT), zwarte bessen, rode bessen, bramen, aardbeien, frambozen, bosbessen, suiker, zuurteregelaar (citroenzuur) en vitamine C.