Boeren vla

Boeren vla

Vla met smaak

Wij maken heerlijke zoete vla. Het dikke puddingachtige zuivelproduct is dankzij de zoete smaak in vele huishoudens favoriet. Bij de volle vla die wij maken blijven alle vetten behouden, hierdoor is onze vla lekker romig!

Boeren vla vanille

De boeren vla met vanillesmaak wordt gemaakt van pure volle melk, direct afkomstig van de koe. De melk is puur, omdat de melk niet wordt gestandaardiseerd en gehomogeniseerd, zoals dat in de fabriek vaak wel wordt gedaan. De vla wordt op ambachtelijke wijze in een kookketel bereidt, en dat proef je! De vla is lekker romig en vol van smaak. Verkrijgbaar in 1 L en 0,5 L flessen.

Ingrediënten

Gepasteuriseerde KOEMELK, suiker, (gemodificeerd) maïszetmeel, dextrose, aroma, zout, kleurend plantenextract, kleurstof (anatto).

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energie: 454 kJ/ 107 kcal
107 g
Eiwit 3,1 g
Koolhydraten 15,1 g
   Suikers 10,7 g
Vet 3,8 g
   Waarvan verzadigd 2,7 g
   Waarvan enkel. Onverz. 1,0 g
   Waarvan meerv. Onverz. 0,2 g
Vezels 0,0 g
Zout 0,2 g

Boeren vla chocolade

De boeren vla chocolade wordt gemaakt van pure volle melk, direct afkomstig van de koe. De melk is puur, omdat de melk niet wordt gestandaardiseerd en gehomogeniseerd, zoals dat in de fabriek vaak wel wordt gedaan. De vla wordt op ambachtelijke wijze in een kookketel bereidt, en dat proef je! De vla is lekker romig en vol van smaak. Verkrijgbaar in 0,5 L flessen.

Ingrediënten

Gepasteuriseerde KOEMELK, suiker, (gemodificeerd) maïszetmeel, gedeeltelijk ontvette cacaopoeder, glucose, zout, aroma chocolade.

Voedingswaarden

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energie: 478 kJ/ 113 kcal
Eiwit 3,3 g
Koolhydraten 16,3 g
   Suikers 12,7 g
Vet 3,8 g
   Waarvan verzadigd 2,7 g
   Waarvan enkel. Onverz. 0,9 g
   Waarvan meerv. Onverz. 0,2 g
Vezels 0,0 g
Zout 0,2 g