Ons kaaspakhuis medewerkers

Ons kaaspakhuis medewerkers

Rijping en bescherming van de kaas

Ons kaaspakhuis personeel zorgt ervoor dat de kazen de optimale omstandigheden hebben om te rijpen. Dit is erg belangrijk want hier ontwikkeld de kaas haar smaak. Ook worden de kazen in het pakhuis regelmatig gedraaid en voorzien van een laagje plastic die de kaas beschermd. Daarnaast wordt de kaas voorzien van een etiket en een bandenrol, wel zo gemakkelijk met zoveel verschillende soorten!

Zorg voor de lekkerste kazen!

Medewerkers kaaspakhuis

Bertil

Bertil weet alles van het kaaspakhuis! Hij laat de kazen zwemmen in het pekelbad, hij zorgt voor de optimale rijping van de kazen waarbij die lekkere smaak ontstaat! Én hij zorgt dat alle (grote) bestellingen op tijd voor u klaar staan.

Gerry

Gerry zorgt samen met Rick dat alle kazen voorzien zijn van een mooie gele beschermlaag met het juiste etiket en de juiste bandenrol. Wist u dat de kazen in totaal (beide zijdes samen) 8 keer worden gecoat?

Rick

Rick zorgt samen met Gerry dat alle kazen voorzien zijn van een mooie gele beschermlaag met het juiste etiket en de juiste bandenrol. Wist u dat de kazen in totaal (beide zijdes samen) 8 keer worden gecoat?