Onze winkelbediendes

Onze winkelbediendes

Alles voor een tevreden klant

Ons team van enthousiaste winkelbediendes staat elke dag voor u klaar om u van een lekker stuk kaas te voorzien. Weet u nog niet wat u zoekt, u mag verschillende producten proeven! Natuurlijk kunt u ook bij ze terecht voor andere streekproducten (genoeg keuze!) of voor een mooi cadeaupakket, deze wordt met zorg voor u ingepakt. Zien we u snel?

Aandacht voor de klant!

Onze winkelbediendes

Anita

Anita zorgt ervoor dat alles is goede banen wordt geleid en zorgt dat de winkel altijd bevoorraad is. Ook is ze af en toe zelf in de winkel te vinden. Daarnaast regelt Anita de marketing voor de winkel en zorgt zij dat u af en toe van een leuke actie kunt profiteren. Het hele jaar rond is Anita ook een enthousiaste gids voor de excursies, heeft u zich al ingeschreven?

Geertje

Geertje is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies! In de zomer is Geertje naast verkoopster ook een enthousiaste gids voor de boerderijbelevingsdagen, heeft u zich al ingeschreven?

Laura

Laura is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies!

Corry

Corry is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies! In de zomer is Corry naast verkoopster ook een enthousiaste gids voor de boerderijbelevingsdagen, heeft u zich al ingeschreven?