Onze winkelbediendes

Onze winkelbediendes

Alles voor een tevreden klant

Ons team van enthousiaste winkelbediendes staat elke dag voor u klaar om u van een lekker stuk kaas te voorzien. Weet u nog niet wat u zoekt, u mag verschillende producten proeven! Natuurlijk kunt u ook bij ze terecht voor andere streekproducten (genoeg keuze!) of voor een mooi cadeau pakket, deze wordt met zorg voor u ingepakt. Zien we u snel?

Aandacht voor de klant!

Onze winkelbediendes

Jenny

Jenny de mede-eigenaresse van de kaasboerderij, is de boerderijwinkel vroeger samen met haar moeder begonnen. Het team van winkelbediendes wordt steeds groter, dit laat zien dat de boerderijwinkel nog altijd groeit! Jenny zorgt ervoor dat alles is goede banen wordt geleid en zorgt dat de winkel altijd bevoorraad is. Ook is ze af en toe zelf in de winkel te vinden.

Anita

Anita is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag naar advies! Daarnaast regelt Anita de marketing voor de winkel en zorgt zij dat u af en toe van een leuke actie kunt profiteren. In de zomer is Anita ook een enthousiaste gids voor de boerderijbelevingsdagen, heeft u zich al ingeschreven?

Geertje

Geertje is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies! In de zomer is Geertje naast verkoopster ook een enthousiaste gids voor de boerderijbelevingsdagen, heeft u zich al ingeschreven?

Laura

Laura is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies!

Corry

Corry is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies! In de zomer is Corry naast verkoopster ook een enthousiaste gids voor de boerderijbelevingsdagen, heeft u zich al ingeschreven?

Klaske

Klaske is verkoopster in onze boerderijwinkel en helpt u net als de andere winkelbediendes graag aan een lekker stuk kaas of mooi cadeau pakket. Vraag om advies! Ook werkt Klaske achter de schermen aan de kwaliteit en etikettering van de producten en is ze bezig om het winkelen voor u zo prettig mogelijk te maken. Daarnaast is ze het telefonisch aanspreekpunt.